HC Örnen flyger fram!!





Ok, har precis varit på världens hockeymatch!
Örnen möte Köping, ett etablerat div 2 lag mot ett av dom bättre div 3 lagen, kan ju bli en jämn match! Eller?....
Nej du jävlar! Örnen smäller till med 6-3 var av 3 av målen är BP(!) mål! Det är ju helt sjukt.

Mikael Johansson gör en kanonmatch, går inte ens hålla reda på hur många poäng han gör! Gäller att jaga ikapp Jim nu på totalt för säsongen och vara bäst i kvalserien, men jag tvivlar inte en sekund!

För övrigt var Köpings spelare lika tappade som Hallstahammars supportrar, förstår inte vad dom gör i västmanlands regionen...allt kan inte gå rätt till i vildmarken!

Till #20 Emil Forsberg: Om man ska ge då får man fan ta emot också!!



MICKE JOHANSSON GÅR PÅ VATTEN!!!  (t.h Micke Johansson)



Nu har jag kommit hem, ska ta en macka och kolla OS finalen...ska samtidigt passa på att vårda förhållandet lite efter helgen bravader! ;) Inte så alltså...men lämna frugan till att städa hemmet samtidigt som jag drog på krogen med grabbarna! Va fan, det är väl så det kan bli, eller? Hade iofs haft två ledig dagar precis innan, men som vanligt kom det ju något emellan! Så nu är det läge för lite söndagsmys, jag fjäskar som fan...men det var det värt!

Har varit lagom sliten på jobbet idag...gick sådär, inte en själ lyckades jag snurra upp på ett par sköna iphone abonnemang! Men ny tag i veckan! Kan lätt bli så när man jobbar dagen efter en "världsklass lördag"!

Imorgon är det utbildning på huvudkontoret i Stockholm (K15), vi ska tydligen utbildas på Telenor One som är en mobil växellösning...har tyvärr aldrig haft tillfälle att sälja det men hoppas det kan komma i framtiden!
Nu är det ju också så, att om vi ska hinna till K15 till utbilningen börjar ska jag åka 05:15 hem ifrån och gå upp 04:45...ska väl inte gnälla då Elvira går upp alldeless för ofta vid 5 snåret, så det är ju bara att hålla käften och ta det som en man!!!




Blond, våfflat hår, släkt med Stalin...Pitchers, BK, T-Taxi!

Vilken kväll igår, hade så jävla kul! Först kom Glenn och våldgästa, fick nästa brotta ner han i hallen då han stappla in mitt när Elvira hade kommit ur duschen...var inte riktigt läge just då, men jag släppte honom på någon minut! Ringde över Niclas som dök upp också, vi satt o tog en bärs o snacka lite skit innan vi gav oss iväg till örebro.

Där åker vi på en förfest hemma hos Malin T, på den här förfesten finns en till en början mycket trevlig tjej som är med och härjar, ingen fara alls! Tills någon drar upp politik, men herregud, finns det något värre att sitta och snacka om på en förfest? Den här tjejen i fråga tänder på varenda jävla cylinder i kroppen och bränner på om sjukvård hit, arbetslöshet dit, skatter för moderatsvin, att det ska kosta 3000:- att besöka läkare...
Då är det någon som får henne att se rött, nämligen undertecknad.

- Har man inte råd ska man inte ha! (Menar det inte, vill bara trigga igång diskussionen lite) =)

Man kan säga att det var dax att röra på sig då, haha!

Kan man vara socialistkommunist? Tror hon var det i så fall.

"Arbetarbröder vi måste starta ett kommunistiskt parti"



Vi drog iaf vidare sen, blev pitchers, hade jävligt kul! Plusade som vanligt på BJ så man kunde dra in några kalla på dealerns bekostnad. Hade skit kul, men tog det dock lugnt. Jobbar idag...Tur att jag har en bra tjej som kliver upp och kör mig till jobbet!



(Gammal bild från en annan gång på Pirren, men det funkar!)

Känner mig oföskämt pigg för att vara dagen efter, idag kör vi!


Livet som Nyström ÄR en framgångssaga!!



Fullt ös medvetslös!



Idag är det full spätta på Marieberg...eller? Nej, det händer inte ett skit!
Typ 2 besök i butiken första timman, tomt i slyngången (där alla tjejbutiker ligger), jag menar...det är ju ändå lördag? Löningshelg, whats the problem? Koooooommm ooo kööööööp!

Igår var jag i Sannahed hos syrra, hon fyllde 13 år! Gick väl bra, kom dit helt utsvulten och det bjöds på smörgåstårta...herregud! Lotta vet ju att jag inte har ätit en bit smörgåstårta i hela mitt liv!!!

Försökte följa hockeyn på två ställen, gick bra i båda matcherna...Örnen gick vidare efter en stabil seger mot Hallsta (kan bara tänka mig hur Hill-billy publiken betedde sig igår, haha) och Navvies avgjorde mot Åmål i sudden! Starkt jobbat grabbar!

Går i bilköpar tankar också, funderar på en Audi A4, typ -03, -04 nånstans där...låter det vettigt?

Var lite för lite inlägg igår, men idag är det nya tag!!

hmm, undra vad det blir för lunch idag? Kinesen kanske? Tand-Belini? McD? Eller kanske beach 2011 konceptet: Skippa lunchen!

Frukost, nyhetsmorgon, promenad kanske?

Jaha, här sitter jag vid datorn och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Gick upp vid kvart i 6 för att skjutsa Elvira till jobbet då det inte direkt var cykelväder ute idag.
Slutade med att jag var tillbaka vid 6 och skulle gå o lägga mig, låg 1 timma i sängen och kunde inte somna om, var faktiskt skit pigg! Så nu är jag uppe, börjar jobba 12 och hinner kanske vara vaken så pass länge att jag klarar av att äta frukost innan jobbet.

Frukost alltså, det är helt sjukt...har knappt ätit frukost i hela mitt liv, Elvira tycker jag är dum i huvudet när jag inte äter på morgonen och det kanske jag är också?

Idag blir det ett arbetspass, så ska ni köpa ny mobiltelefon idag får ni inte tveka att titta in på Telenorbutiken på Marieberg!!

Men vad ska man göra när man är uppe så här tidigt? Finns inte ett skit att göra, vill inte "slösurfa" för vad ska jag göra på jobbet fram till kl 17 då allt folk i så fall? Nej det lutar nog åt lite frukost!!

Frukost, nyhetsmorgon, promenad kanske? Vilken vuxen morgon, gillart inte!!!

Storhandlat! Kan inte säga var, då blir man vräkt!

  


Har varit iväg på Marieberg en sväng, blev en storhandling!
Kan inte säga var då jag bor i dmo lite finare kvarteren och jag skulle bli vräkt direkt!

Men fullt blev det...men det var inte jag som blev fattig, det var frugan...mohaha! =)

Har kommit på att jag mår enormt dåligt över resultat av Tre kronor. Har inget personligt emot en enda spelare utan det är att resultat retar mig så förbannat! När nyheterna kom på radion i bilen bytte jag kanal, men det var nyheter överallt så jag stängde av för jag mådde så dåligt när jag hörde om det.

Fyndade lite kläder idag med, blev 1 par Acne jeans som var jävligt snygga, 2 par skjortor som var förbannat billiga, hade kostat 2.000 för båda men betalade 450:-...ganska bra! =) Blev också en farfars-tröja (heter det så? något jag fått för mig iaf) och en klocka. Så nu är man fräsch igen!

Nu ska jag försöka mig på att städa igen, idag har jag en mycket mer positiv inställning till det hela!
Ska bli sköt att röja av lite och få rent o snyggt här hemma! Är nog frugan som smittat mig lite på den fronten.
Ska bli riktigt skönt att dra igång nu!

....Vem fan försöker jag lura, går och hänger mig och funderar på om man kan hyra in någon liten polska som städar av!! Försöker ofta ha en positiv inställning...slutar lika ofta i att inställningen upplevs sarkastisk som den också visar sig vara!

Skitsamma, städa, städa, städa!!


Är det 2002?



Nu kanske det inte var någon som gjorde en riktigt så här stor tavla som Salo gjorde då, men fiaskot är icke desto mindre ett faktum!

Nu var ju Slovakien på pappret ett ganska hyfsat lag...just det "ganska hyfsat", medans Sverige i min mening var näst intill ett "Super-lag"...

Men som vanligt när svenska folket har byggt upp förväntningar och sätter press på några av våra idrottsstjärnor så blir det upp som en sol och ner som en jävla oljeborr under markens yta inte värd att tala om!!
Kanske går lite hårt åt Tre kronor, men jag är så fruktansvärt besviken! Nu finns det ingenting som kan stoppa Kanada, och det är nog dom jag kommer hålla tummarna för också!

Iaf, natten började med att jag ock Rönnbäck kollade på Kanada - Ryssland hemma hos mig. Vi höll jävligt låg profil och lyckades utan att väcka Elvira. Matchen var en av dom sjukaste jag sett, 7-3 till Kanada slutatde den för er som inte har koll på det.

Den matchen var slut vid 03:50 och 04:00 började Finland - Tjeckien, kollade också en del på den matchen men låg mest och powernappa till den. Finland tog den matchen med 2-0 tror jag? (Tyvärr, finnjävlarna kommer alltså sluta bättre än oss i detta OS, skandal!) Jag citerar Niklas Wikegård: "Första var urusel, andra var hyfsad, tredje var ganska bra och Finland hade dyngröta!"



06:00 gick jag o Micke och väckte Eng! Här skulle det kollas på hockey...
Vi klämde oss ner i sängen med han och kollade första perren där.

Gick sedan till Sveas och köpte frukost i första pausen (tack eng!) och försökte tagga till lite!
Kom hem precis efter nersläppet i andra och såg hur en riktig nagelbitare började ta form från TV-soffan dit vi nu hade flyttat oss!



3-2 till Öststatssnokarna efter andra...

Tredje drar igång och vi kastas mellan hopp och förtvivlan...tyvärr slutar skiten i förtvivlan!
Besviken, trött, arg, hungrig och förbannat less släpar jag mig hem och krashar i sängen...
Jag är så jävla trött men kan inte sova, för jag skäms över fiaskot!

Jag skulle vilja jämföra den här matchen med en annan enormt stor match...

ÖDIK - Köping
      4 - 3

Samma siffror, lika stor klassskillnad...
Är övertygad om att Köping skämdes som en hund...Det gör jag med nu!

Hallsta Black Sheeps, vilket skämt...



...inte laget, utan publiken!

Dom sitter på fullaste allvar o skriker: Men gå o gråt till spelare på isen, Oh-ah-oare...innebandy-domare! Och vråla och skrek, förklarade att alla från Örebro var dumma i huvudet! Alltså på riktigt?? Ni åker till Örebro iklädda matchtröjor o mössor o skit, det är ju för fan Div. 3...snäppet över Korpen, ni har Svensk rekord i största förlust i serie spel...Jag säger bara va fan är det för fel på er? Nej! Någon måtta får det vara!!

Hur som helst var matchen jävligt kul att kolla på, inte minst för att Örnen öppnade bra, 3-1 efter första.
Och tåget verkade bara tuffa på, andra perioden bjöd på många mål och efter den stod det 8-2. Master Mike #71 visar hur man gör några riktiga tjuvknep! Tyvärr kommer Hallsta igen i sista perren och drar ikapp till 8-5 innan signalen ljuder, starkt av dom!? Nej, tror nog det hängde mer på att Örnen gick ner sig i spelet och framför allt tempot. Sen att Örnen inte alls har domaren med sig hjälpte ju inte direkt! Många konstiga utvisningar, utan att ha räknat tror jag örnen hade 2-3 ggr så många utvisningar som Hallsta, vissa berättigade, andra inte...Men det är hockey!

Har precis klämt några rostade mackor...för jävla gott det där! Ska satsa på att se Kanada - Ryssland...Ska hämta Micke Rönnbäck, köpa snacks, gräva ner oss i soffan och hejja på Ryssland! Go Russia!

Frugan ska ju upp vid 5 imorgon bitti, så det blir att hålla låg profil för oss! Men det är vi proffs på...brukar somna direkt!

Sen hoppas jag verkligen alla ställer kl på 06:00 imorrn, för då jävla blir det åka av!!!!
Goooo Sweden!!

Ladda upp en hagelbrakare, den hoppar aldrig mer!!




Alltså städa vem fan kom på det? Skulle det inte funka om man flytta varje gång istället?
Lite omväxling! Hade hellre flyttat än städat...men fan, flyttstädning måste ju göras då!

Allt kretsar kring städa, diska, tvätta och laga mat! Det är en fröjd att vara på jobbet!
Nej just, där ska vi städa, diska och gå med sopor hela tiden...
Vart ska man ta vägen för att klara sig lindrigt undan? Jag flyttar fan hem igen och lever på socialen (som Augin)!

Dammsuger ett rum i taget med ca 30 min paus emellan varje för att samla kraft! Kan det inte dyka upp något sjukt viktigt så jag kan skjuta på städproblemet tills imorgon! Om någon har något som jag MÅSTE vara med på, ring då är ni snälla och rädda min dag!

Är det ingen rolig hockey idag? Typ i Örebro, Kumla eller Hallsberg? Lite sugen att åka och kolla!
Kommer tyvärr missa Hallsberg Navvies hemma på fredag mot Åmål...lite synd! Men det är för att syrran fyller år, 13 bast faktiskt! Men vad köper man till en tonårig tjej?


well, back till dammsugandet!!

Hittade en lite rolig textrad i en låt:
"Ekorrn satt i granen hoppade från tallegren, laddar upp en hagelbrakare, den hoppar aldrig mer"

Ses i nangiala, för jag lär hänga mig om inte städningen är klar snart!!!

ÖDIK, Ingen träning...inte hela världen!

¨


Taket har rasat in på en av Örebros tre ishallar, så det blir ingen träning för ÖDIK ikväll...Jag är ju iaf simulantskadad i knät så det är inte hela världen för mig!

Det är ju typiskt att man har blivit skadad i knät. Jag har mobbat Tomas Fallkvist hela säsongen när han skadade knät, jag har varit på varenda själ som yppat sjukdom att dom simulerar, jag var på Madde (Obbas gamla tjej) om att hon simulera när hon påstod att Obba brutit tån på henne (nu var det ju så att hon simulerade faktiskt, men iaf!) och jag har påstått att alla jävlar är så mjuka att det är pinsamt...och så pooff, så sitter jag där själv med en knäskada och får ta emot hån. Men det är jag nog fan värd, jag tar det! =)

Blev väckt idag vid halv 11 var Elvira, hon har varit på anställningsintervju. Tror hon naila den så jävla hårt!!
Lyckade iaf somna om igen, blev väckt av Haglund tio i 11 sen...då var det lika bra att gå upp, även fast jag kollat på OS till 4 i morse!

Vad står på schemat idag då? Städa! Kul va? Känns som om det var fler saker men jag glömt bort det så då räknas det iaf inte!!!

Droppar ett inlägg till sen kanske, vi får se!!

Avslutar med en moralkaka ala Nyström
"Ta inte saker för givet, då försvinner dom...eller va fan, ta saker du inte vill ha kvar för givet då!"
(Jag tog ishallen för givet, se! Nu är taket inrasat, det funkar jag lovar!!)


Nyttig, onyttig, nyttig, onyttig?




Ok, sen förra inlägget, som avslutades lite bittert med misstro på mig själv och mina möjligheter att komma i lite form, ska jag nu försöka vara lite positiv!

Den här Frukostmenyn ser väl lockande ut? Den lär ju hjälpa till iaf!
Kan man hålla den i 15 veckor med hårt tränande borde man väl tappa några kilon? =)
Eller det kanske är lite för extremt? Nej men allvarligt, något måste göras...det är för mycket godsaker och god mat! Ska komma på något bra program vad gäller kost och träning som är till enbart för att bränna fett! Någon som har ett tips är det mer än välkommet! Jag ska ge allt för att försöka följa det, men svag som man är håller det väl ungefär en förmiddag...självdiciplin? Absolut...INTE!!!

Mat gjorde jag också, det blev någon halvpåhittad lövbiff-pastasås med pasta...men jag var inte hungrig och jag hade glömt att Elvira skulle hem till sina föräldrar...så det var ingen som åt! Blev några matlådor iaf, det är fan värt mycket det med!

OS är det som gäller ikväll med, har följt Skicross här under kvällen, tyvärr slutade Anna Holmlund 6:a och Magdalena Iljans fick inte ens en numrerad placering tyvärr.

Lite åttondelsfinaler i hockeyn, lite curling och kanske kanske lite skridsko om det vill sig!




Och för att följa lite i spåren på dom två senaste inläggen ska jag hoppa chipsen idag....inte alla kanske, men det blir iaf inte en hel skål! Eller va fan...jo det blir det, sourcream onion, here i come!!!

God OS Natt!

 

 

 


Felsms, Mat, Träning, SFI?, Beach 2011!




Måste ju bara sprida denna underbara sida till resten av världen!

http://www.felsms.com

Nu kanske jag inte sprider den till någon stor värld, det är ju inte direkt som vissa tror ibland att hela världen kretsar kring en själv. 

Denna sida måste ni bara gå in på (vissa delar kan vara väldigt barnförbjudna)! 
Det är snuskigt, roligt, pinsamt så man inte kan läsa ett ord till men bara måste.
Det är allt som en sida för tidsfördriv ska ha!!!
Sjukt att det är så många roliga pinsamma saker som händer varje dag!


Kämpat på jobbet idag som vanligt...kortdag 10:00-16:20...så det är inget att gnälla över!
Nu är det snart dax att börja slänga ihop lite käk till Elvira kommer hem, vet i fan vad jag ska göra. Jag var ju så förbannat hungrig när jag kom hem så jag tog en mini pizza för att inte äta mig mätt tills hon kommer hem men va fan nu är jag ju proppmätt på världens minsta bit...kanske lika bra det! Vad det blir för mat kommer det säkerligen komma upp på bloggen senare då jag har kommit på att blogga är förbannat kul! Så jag kommer nog blogga sjuttielva gånger om dagen! Om du orkar läsa? Det skiter jag i! =)


På tal om mat och proppmätt är det fanimej dax att ta tag i lite träning, kör på klassikern: Köper jag ett gymkort som jag måste betala för lär jag ju gå dit! ELLER? Nej jag tror inte det hjälper heller...måste hitta motivation i något annat, men vad? "Beach 2010 konceptet" är precis som Beach 2009, Beach 2008, Beach 2007 osv osv...det är lååååångt kvar tänker man hela vinter, nu är iofs snön kvar men helt plötligt står man där med buken i vädret och undrar var fan tiden på gymmet tog vägen? Vart tog motivationen vägen? Vart fan är viljan och självdisciplinen? Har aldrig riktigt haft någon men det måste väl gå att skaffa? Eller stämmer den gammla klyschan "det går inte lära en gammal hund sitta"?

Har också märkt att jag har blivit dålig på att stava på senare år, får nog ta ett snack med Hanna, Elvrias svägerska som är lärare och köra ett par svenska pass. Sen  svär jag så förbannat mycket när jag både pratar och skriver...måste vara en kombination av dålig stavning, litet ordförråd och allmäna svårigheter för det svenska språket! Men va fan? Spela roll när det finns rättstavningsprogramm t om i webbläsarna nu för tiden!

Nehe, nu jävlar ska det lagas mat av något slag, ätas chips och fundera på om inte Beach 2011 är mer lämpligt för mig!

Tjabba!

Bilkö? Kumla? Jajjemän!!

Sjukt med bilkö i Kumla, hur är det möjligt? Ett ställe med mindre än 20 000 invånare men ändå bilkö!
Brukar normalt ta mig 9 minuter mellan hemmet och jobbet...idag tog det 15 MINUTER!!!!!!
Jag är stum av chock, min värld är fan i mej ur balans! Trodde det fanns någon logik i det hela, men den är som bortblåst nu!
Nu har gumman dragit iväg och jobbat så nu kan man lägga någon timma på nya BFBC2 (dataspel) utan att behöva skämmas ;) Är faktiskt lite för såld på det även fast man är 25 år gammal...Töntigt? Ja! Kul? Som fan! Trivs med att vara tönt! :)
Nu ska ryssjävlarna få smaka, här kommer USMC!!

J.R.M....suck





Joakim Robin Majoros (J.R.M) är ju så jävla dum ibland...

Ok, så här är det...Han ska flytta på måndag och är turligt nog ledig fredag, lördag och söndag innan flytten.
Då borde man ju hinna packa sin lilla 1:a och dra vidare tycker man, eller? Inte Joakim heller, han vill byta så jag jobbar hans torsdag så han blir ledig då också. Ett 10-timmars pass 10-20, varför behöver han vara ledig då? Jo, för han ska köpa flyttkartonger då...KÖPA FLYTTKARTONGER I 10 TIMMAR!!! Jag vägrar byta för att inte nog med det, han är ledig måndag, tisdag, onsdag och torsdag...ska han ha en hel jävla vecka för att flytta sina 2 kartonger?

Jossan har erbjudit sig att ge bort kartonger hon har hemma till han, det tackade han nej till...Även fast Jossan sa att hon kunde köra hem kartongerna till honom då han inte har körkort och åker sossetaxi (Kommunalt)!

Nu har iaf våran chef Markus tagit med han för att köpa dessa jävla kartonger så stackarn hinner flytta mellan fredag-torsdag...borde han hinna, men han tror inte han gör det, för han har match på söndag! Någon viktig match tro eftersom det är viktigare än att flytta...Nej det är korpen innebandy...SUCK!

P.S Lovade att blogga om Augin! D.S






Ännu en OS-kväll!

En skål chips, lite fräsch saft och en OS-kväll!!! Och vilken start på kvällen när Kalla och Haag tar ett silver i stafett sprinten!!
Tyvärr öppnar jag på jobbet imorgon så det blir inte för länge ikväll...
På Schemat står damkronorna som precis i detta nu kliver in i 3:e perioden med 5-1 i baken tyvärr.
Men dom möter ett hårt motstånd! Älskar för övrigt Wikegårds sågningar, han sitter i studion och snackar om damkronornas coach Peter Elander och säger: "Det märks att Peter inte coachat så mycket på seniornivå, det är lite för mycket...damhockey coachning"!
Senare är det curling på TV med, perfekt att somna till, brukar slockna ganska fort till ett ivrigt skrikande och sopande....
Tyvärr så har inte heller mobilbloggandet kommit igång än, kan omöjligt vara roligt att läsa dom här planerade inläggen! Måste bli lite spontana inlägg med sågningar, hyllningar och jävligt dålig humor! Och hur fan ska det lyckas utan mobilen som verktyg? blogg.se, snälla fixa så det fungerar igen!!!!
För övrigt har det varit stadigt 90 unika läsare om dagen ett tag nu! Är jag så intressant?
Under tiden som jag skrivit detta har det hunnit bli 7-1 till USA mot damkronorna....suck...

Idiot, sopa, bondjävel!

...
Ok, förklaring till rubriken kommer här!
Idioten är jag, hur fan tänker jag? Åker på en fint plogad väg, ska hem till min far, samtidigt som det är värsta snöovädret i mannaminne! Helt plötsligt åker jag förbi en avfart in på en grusväg som (sommartid) är en genväg hem till far min...men se på fan det är nog plogat, vi chansar! Efter cirka 300m börjar snön yra, jag ser inte ett smack...Märker hur det börjar gå lite segt men det är för sent att fega ur och backa tillbaka med mössan i handen! FULL GAS! Gäller att hålla upp farten för att inte fastna, tänker jag...
Helt plötsligt blåser det till, ser inget alls så mycket som snön yr framför bilen.....POOOOFFF!!!!! Det tar tvärstopp...och där satt jag med snö upp över motorhuven och med en dörr som knappt gick att öppna. Jag sväljer stoltheten och tar upp telefonen och ringer pappa för lite hjälp, han har ju ändå en fyrhjulsdriven ganska stor bil...men han kommer inte halvvägs så långt som mig (ganska stolt att ha presterat så bra!). Vi får ge oss och åker med svansen mellan benen hem till pappa. Vi träffar pappas granne som snällt nog tar sin stora arbetsbuss och åker med för att dra loss mig. Efter ca 4-5 ordentliga ryck med hans bil kommer jag loss. JAG LEVER!
Slutsats?
Idioten? Det var jag...
Sopan? Även den utmärkelsen tar jag hem!
Bondjäveln? Bonden som bara plogar halva biten och sen skiter i sista delen så oskyldiga människor som försöker spara 1-2 minuter på en genväg hamnar i klammer!

Go Schweiz Go!!!

OS2010 är ju sååå jävla bra! Att få se en sån math som Schweiz - Kanada gör mig tårögd! Schweiz jagar ikapp 2-0 till 2-2 mot självaste värd nationen KANADA! Det tror jag inte en själ hade satt sina pengar på! Live oddset på den matchen hade gjort vem som helst till miljonär! Att dom sen håller ihop i sudden och tar matchen till straffar är ju magi...ge svenska bragdguldet till Schweiziska hockeylandslaget. All credd till Hiller i kassen som visar kanadickerna vart skåpt ska stå!
OS2010 är ju sååå jävla bra! Att få se en sån math som Schweiz - Kanada gör mig tårögd! Schweiz jagar ikapp 2-0 till 2-2 mot självaste värd nationen KANADA! Det tror jag inte en själ hade satt sina pengar på! Live oddset på den matchen hade gjort vem som helst till miljonär! Att dom sen håller ihop i sudden och tar matchen till straffar är ju magi...ge svenska bragdguldet till Schweiziska hockeylandslaget. All credd till Hiller i kassen som visar kanadickerna vart skåpt ska stå!

...intresset verkar vara ganska stort...

Först vill jag passa på att be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat alls! Men det är inte helt utan anledning.
Om det hade varit så att den utlovade funktionen för mobilbloggning hade fungerat hade det varit full jävla fart på bloggandet! Men nu kan man ju inte kräva vad som helst av en etablerad bloggsida med hundratusentals bloggare, läsare och betalande företag för att visa upp sin enormt irriterande reklam.
Det skulle totalt varit 2 inlägg som ni tyvärr då har missat, så här kommer dom via datorn istället!!

KBK! (Kör Bara Kör)

Nu var det alltså dags att börja blogga! Vet inte vad som får mig att börja, varför jag gör det eller vad jag ska få ut av det. Tycker det är ganska kul att läsa vänners bloggar för att följa vad som händer när man inte är med...
Mina inlägg som kommer följa den närmaste tiden kommer förmodligen komma från mobilen, vara korta, något dryga eller med dåliga skämt...så enjoy!
Nu drar bloggandet igång, KBK!!!

RSS 2.0